The presentor has activated the presentor mode. Would you like to follow?
Follow presentor
You are following the presentor.
Stop following presentor

FAQ

Veelgestelde vragen over het online platform van InScience 2020: 


 • Hoe maak ik een account aan?  
Dat kan door op de knop ‘account aanmaken’ te klikken op de homepage. Ook kun je klikken op het 'sign in’ knopje rechts bovenin en vervolgens ‘sign up’ selecteren. Bovendien kun je ook klikken op de titel van de film die je wilt zien in het Filmprogramma overzicht, en dan een account aanmaken. Let op: voor het aanmaken van een account dien je een geldig e-mailadres te hebben waarop je het account kunt verifiëren.

 • Hoe kijk ik een film?  

Om een film te kijken heb je een account nodig. Zodra je een account hebt kun je op de titel van de film klikken in Filmprogramma en dan kom je, nadat je hebt ingelogd, op de pagina van de film waar je een credit voor kan kopen. Vanuit iedere filmpagina kun je direct navigeren naar het gehele overzicht door op de knop ‘search’ links bovenin te klikken. 


 • Welke soort tickets zijn er?
1 losse film: 6,-
Passe-partout: 20,- (toegang tot gehele online filmprogramma)
De tickets worden op het platform credits genoemd, met 1 credit kun je 1 film kijken.


 • Wat zijn credits?

Deze heb je nodig om een film te kijken. Je kunt een credit kopen door na inlog op je account rechts bovenin op ‘credits’ naast je naam te klikken. Hier kun je credits kopen. Deze kun je na aanschaf toepassen op de film naar keuze. Wanneer je een credit koopt vanaf de betreffende film, dan is die credit alleen geldig op die film en heb je 48 uur om de film te kijken (de Spaceship Earth livestream is hierbij uitgezonderd). 


 • Met welke betaalmiddelen kan ik betalen? 
Je kan betalen met iDEAL, creditcard en PayPal. 

 • Ik heb credit gekocht maar ze verschijnen niet in mijn account?

Als je uitlogt en weer inlogt op je account komen ze te voorschijn.


 • Kan ik alle films online bekijken?  
Nee, niet alle films van het InScience programma van 2020 zijn online te bekijken. Het programma van InScience 2020 in de bioscoopzalen van LUX is geannuleerd.  

 • Kan ik films vanuit het buitenland bekijken? 

Nee, helaas zijn de films buiten Nederland ge-geoblockt. Dat betekent dat ze buiten Nederland niet te bekijken zijn. 

 • Moet ik betalen voor de livestreams?  

Nee, de livestream gesprekken zijn gratis te bekijken. De livestreams zijn ook na het uitzenden nog te bekijken t/m 22 november. Een aantal zijn wel alleen te bekijken door in te loggen, welke dit zijn kun je vinden in het livestream programma.  


Voor de livestreamvertoning van Spaceship Earth moet je wel een credit kopen.


 • Wat kan ik zonder account bekijken?  
De meeste livestreams en online interactives. 

 • Hoe lang kan ik films bekijken?  
Van 11 november 20:00 t/m 22 november 24:00 zijn alle films en livestreams te bekijken. Let op, de kaartverkoop stopt op 22 november om 22:00.

 • Hoe vaak kan ik een film bekijken? 
Nadat je de gekochte credit aan een film hebt toebedeeld heb je 48 uur om de film te kijken. Binnen die 48 uur kan je de film, wanneer nodig, opnieuw starten. 

 • Hoe kan ik stemmen op de NTR De Kennis van Nu Audience Award

Op de filmpagina waar je ook de film kijkt kun je onder het kopje Rating aangeven hoeveel sterren je de film wilt geven. Je kunt stemmen van 1 tot 5 sterren.  Je kunt t/m 20 november stemmen. Hierna zal de winnaar bekend gemaakt worden.


 • Kan ik een film naar mijn tv streamen?

De player op het platform heeft geen mogelijkheid om direct te streamen. Wel kun je (als je de juiste versie gebruikt) je browser met behulp van een plugin naar je Chromecast of AppleTV sturen. Vanuit daar zou je de film moeten kunnen afspelen op je tv.Heb je nog meer vragen? Mail dan naar support@insciencefestival.nl

Voor algemene vragen over InScience International Science Film Festival Nijmegen, kijk hier.  

How To:

HOME             Algemene voorwaarden            Privacy statement